Selecteer een pagina

Laatste werk

WordPress development

Nooij Maatmeubels

In opdracht van MKB internetadvies custom WordPress development en design. Website voor meubel makers. SEO & SEA door MKB internetadvies geleverd.

jQuery, CSS

WordPress E-learning

It’s my pleasure

Een custom made WordPress e-learning website waar trainingen worden verkocht en gevolgd. Hier is gebruik gemaakt van Woocommerce en Learndash voor het verkopen van trainingen. In samenwerking met een designer.

CSS, Javascript, jQuery & php

WordPress development

S.V. Olyphia

In opdracht van Websign b.v. een custom WordPress website voor de voetbal club S.V.Olyphia. Hier is gewerkt met de API van Sportlink om uitslagen en wedstrijden op te halen. Custom HTML aanpassingen.

CSS, HTML, Javascript, jQuery

WordPress E-learning

Rootjes Hoveniers

In opdracht van MKB internetadvies custom WordPress development en design. Klant wens was een creatieve website die uniek is. SEO & SEA door MKB internetadvies geleverd.

CSS, jQuery, php

WordPress development

JVDzwaag verhuur

In opdracht van MKB internetadvies custom WordPress development en design. Op de website worden machines verhuurt. Klanten kunnen door de machines sorteren en reserveren met een formulier. SEO & SEA door MKB internetadvies geleverd.

CSS, jQuery

WordPress Development

Couwenberg timmerwerken

In opdracht van MKB internetadvies Wordpress development en design. Website voor een timmerbedrijf. SEO & SEA door MKB internetadvies geleverd.

jQuery, CSS

WordPress Development

V & C Bouwbedrijf

In opdracht van MKB internetadvies Wordpress development en design. Website voor een aannemers bedrijf. Klant wens: donkere kleuren zwart en grijs, strak en simpel design. SEO & SEA door MKB internetadvies geleverd.

jQuery, CSS

Development / Design

Installatiebedrijf bakker

Website development en design voor installatiebedrijf bakker in Groningen. Gebruikt gemaakt van SASS, Javascript en php.

CSS(SASS), HTML, Javascript, PHP